Inhoud module 3

In Module 3 zal o.a. aandacht besteedt worden aan offloading, neuropathie, oncologische behandelmethoden en gevolgen voor huid en nagels, charcot voet, systemische auto-immuunziekten, pijn en pijnbeleving.

We starten week 1 met spreker Michel Boerrigter, die de ‘why’ van de preventieve voetzorg behandelt. Vervolgens duiken Sicco Bus en Jaap van Netten in de nieuwste inzichten over offloading, terwijl orthopedisch schoentechnoloog Han Heetkamp de praktische aspecten en de rol van de orthopedisch schoentechnoloog in de nieuwe zorgmodule bespreekt.

In week 2 gaat neuroloog Jan Prick dieper in op de verschillende vormen van neuropathie, en bespreekt dermatoloog Annemie Galimont-Collen de gevolgen van oncologische behandelmogelijkheden. Daarnaast deelt Leonie Rosien de laatste inzichten over de Charcot voet.

Reumatoloog Anne Schouffoer zal het in week 3 hebben over reumatische aandoeningen die invloed hebben op de huid en professor Jo Nijs neemt ons mee in de nieuwste inzichten rondom pijn en pijnbeleving.

Met week 4 zal module 3 afsluiten. Kayleigh van Amelsfort en Michel Boerrigter zullen de module afronden door nogmaals de koppeling te maken met de zorgmodule.

Zoals je ziet hebben wij alleen de beste experts ingezetzetten voor de e-learning en nemen we met minder geen genoegen.
Module 3 is beschikbaar vanaf maandag 8 juli 2024.